Voetentraining

Voetentraining = Fysio voor voet en houding

Heb jij last van je voeten? Een scheve grote teen, voorvoetpijn, hielspoor of een andere voetklacht? Door je voeten te trainen worden ze weer stevig en soepel. Ook stappen en staan kan verbeteren.

In onze praktijk

Voetentraining is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie en wordt vergoed als u aanvullend verzekerd bent. René Jongejan is gespecialiseerd in voetklachten, hij is Erkend Voetentrainer. Erkend Voetentrainers volgen hun opleiding bij Voetentraining.nl.

We starten met een gesprek over uw klachten en doen wat testen. Voor voetklachten betekent dit niet alleen uw voeten maar ook de stand van uw lichaam en de beweeglijkheid van rug en heupen worden beoordeeld.

Vervolgens gaan we u oefeningen aanleren. Het zijn eenvoudige oefeningen waarvoor u geen topsporter hoeft te zijn! Ook krijgt u advies over schoenen en hulpmiddelen als teenspreiders.

Heel vaak zullen uw voetklachten hierdoor afnemen of niet verder toenemen.

On-line

Het is ook mogelijk om zelfstandig een online oefenprogramma van Voetentraining te volgen. Als u kiest voor een online oefenprogramma adviseren wij u om een of meerder afspraken te maken. Door het programma door een Erkend Voetentrainer te laten begeleiden vergroot u de kans op succes.

Wil je meteen aan de slag met gratis oefeningen voor een Hallux Valgus klik hier.
Of aan de slag met oefeningen voor hielspoor klik hier.

Klik hier en bekijk alle mogelijkheden op de site van Voetentraining.nl

Voor 7 verschillende voetklachten zijn programma’s ontwikkeld door Voetentraining.nl

Voetentraining.nl is een kennis- en opleidingsinstituut geleid door twee gedreven vrouwen, zij willen mensen bewust maken van  gezonde voeten, hen te laten oefenen omdat zo te voorkomen dat mensen beperkt worden door voetklachten.