Remke Burky

Mijn naam is Remke Burky en ik ben sinds 1 mei 2018 werkzaam bij Groepspraktijk Fysio waar ik op dinsdag en vrijdag te vinden ben. Eind 2013 ben ik begonnen aan de opleiding fysiotherapie en sinds januari 2018 mag ik mijzelf fysiotherapeute noemen.

Op dit moment ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut en heb ik de cursus medical/kinesio taping afgerond. In de toekomst zou ik mezelf graag verder willen ontwikkelen op verschillende gebieden binnen ons vak doormiddel van cursussen en met een master binnen de fysiotherapie. Op dit moment ben ik nog oriënterende waar mijn interesses liggen.

Als fysiotherapeut probeer ik samen met de cliënten op een vertrouwde, professionele en de best mogelijke manier het gezondheidsprobleem aan te gaan en ervoor te zorgen dat bewegen weer leuk wordt!

Mijn doel: Cliënten met een lach de praktijk uit zien lopen.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met de RoParun, een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam bij Pinksteren om geld op te halen voor palliatieve mensen, hierbij ga ik mee als fysiotherapeut. Daarnaast sport ik graag, houd ik ervan om met vriendinnen weg te zijn en geniet ik erg van het strand op 5 minuten afstand. Kortom genieten van het leven!

Ingeschreven in het BIG register onder nummer: 49923875904