Inge Verstraete

Mijn naam is Inge Verstraete. Ik ben in 2004 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Avans Hogeschool te Breda. Mijn afstudeerrichting was daar medische fitness.

Ik ben daarna als zelfstandig waarneemster aan de slag gegaan bij verschillende praktijken en heb ook een aantal jaren als technisch adviseur gewerkt bij Welzorg. Maar fysiotherapie is toch wat ik het liefste doe. Ik werk sinds 2010 twee dagen per week in de Groepspraktijk Fysio, en daarnaast ook nog 2 dagen in een andere praktijk.

In de loop der jaren heb ik verschillende opleidingen/cursussen gevolgd maar ik heb me met name toegelegd op manuele lymfedrainage ad modum Vodder en tegenwoordig ook op Fasciatherapie (in opleiding). Beide therapieën zijn mooi te combineren en te ondersteunen met medical-/lymftaping en medische fitness.

Ik vind het vooral leuk als ik mensen kan motiveren om te bewegen en ervoor kan zorgen dat ze zelf hun klachten kunnen doen afnemen of voorkomen door middel van advies en oefentherapie. Ik schep slechts de voorwaarden. Het leren voelen en luisteren naar het lichaam is zo belangrijk!

Ingeschreven in het BIG register onder nummer: 49062135604