Rene Jongejan

Ik ben René Jongejan en werk sinds 2018 bij Groepspraktijk Fysio op maandag, woensdag en donderdag zowel in Sas van Gent en Westdorpe.

In 2013 heb ik de deeltijdopleiding fysiotherapie bij THIM Hogeschool afgerond. Voordat ik hier kwam werken heb ik veel met sporters gewerkt. Als algemeen fysiotherapeut heb ik mezelf de afgelopen jaren gericht op

Vanuit mijn werk als algemeen fysiotherapeut heb ik me de laatste jaren gespecialiseerd in voetklachten zoals bijvoorbeeld een scheve grote teen, hielspoor en voorvoetpijn. Door het volgen van een opleiding van het kennis- en opleidingscentrum Voetentraining.nl ben ik inmiddels Erkend Voetentrainer. Voetklachten zijn niet alleen pijnlijk en lastig maar ze leiden tot houdingsklachten. Een verstoring van voet afwikkeling kan bijvoorbeeld klachten veroorzaken in heup of rug.

Het mooie van ons vak vind ik dat je als fysiotherapeut veel kunt betekenen voor iemand’ s gezondheid, of het nu gaat om betere sportprestaties of bij dagelijkse bewegingen; gezond zijn, gezond blijven en ervan genieten!

Ingeschreven in het BIG register onder nummer: 9917270804