Rene Jongejan

Ik ben René Jongejan en werk sinds 2018 bij Groepspraktijk Fysio op maandag, woensdag en donderdag zowel in Sas van Gent en Westdorpe.

In 2013 heb ik de deeltijdopleiding fysiotherapie bij THIM Hogeschool afgerond. Voordat ik hier kwam werken heb ik veel met sporters gewerkt. Mijn aanvullende scholing was hierop gericht:  Blessurepreventie hardlooptechniek, Kinesio-taping, Functional Movement Screen  en Sportvasten-coach.

In mijn werk als fysiotherapeut richt ik me nu  meer op mensen met chronische klachten bijvoorbeeld door hersenletsel, diabetes, artrose of hartklachten.
Inmiddels heb ik de opleidingen gevolgd oefentherapie voor diabetes en artrose. Deze oefengroepen worden gegeven op maandag en donderdag in Sas van Gent. Later dit jaar kunt u ook terecht voor de oefengroep hartrevalidatie.

Het mooie van ons vak vind ik dat je als fysiotherapeut veel kunt betekenen voor iemand’ s gezondheid, of het nu gaat om betere sportprestaties of bij dagelijkse bewegingen; gezond zijn, gezond blijven en ervan genieten!

Ingeschreven in het BIG register onder nummer: 9917270804